På Fiskebrygga i Kristiansand er det liv og røre over og under vann

Kristiansand er hovedstaden på det blide Sørlandet og har mer å tilby enn Kaptein Sabeltann. Dette er en virkelig sommerby, der du kan kose deg med bading, ferske reker og is.

Fiskebrygga i sentrum

I sentrum av byen finner du Fiskebrygga. Her er det en alle tiders Fiskebasar for de som vil kjøpe med seg råvarene hjem. Brygga er også full av restauranter. Her kan du nyte lunsj på berømte Bølgen og Moi og spise middag i kveldssolen på Værtshuset Pieder Ro. De er forresten kjent for fiskesuppen sin. Grillrestauranten Benny’s er også et perfekt sted med god mat. Et besøk her hører sommeren til. Her skravler venninnene bort lunsjen i sommersolen og kjæresteparene nyter middag i kveldsol med utsikt til den vakre skjærgården.


Det går fint an å bruke hele dagen her nede. Hva med å se reker og fisk svømme i vannet, mate fugler og vakre svaner, spise is eller ferske reker mens du dingler med bena og nyter hele atmosfæren av sommer, sol og fri?
Hver eneste tirsdag sommeren igjennom er det levende musikk på menyen. Da er brygga full av fritidsbåter og mennesker som nyter stemningen, musikken, sommeren og byen.

Kultur

Rett ved brygga ligger Kilden Teater- og Konserthus. Her er det flere ulike saler som året rundt byr på forestillinger og konserter. Selve bygget er også et vakkert skue og skulle en ha behov for en liten benstrekk, kan Kafe Kast Loss by på noe godt og drikke og en aldri så liten matbit.

Badeliv inne og ute

Kristiansand ligger midt i et badeeldorado. På bystranda finner du alle tenkelige aktiviteter som strandvolley, klatrenett, lekeplass og deilig badevann selvsagt. Byen er omgitt av massevis av strender, samt en rikholdig skjærgård. Så her er mulighetene gode for å finne ditt helt egne og personlige badeparadis. Er det for kaldt til å bade ute, kan Aquarama Bad by på alt du trenger innendørs. Stedet er lett å finne nede ved brygga og bystranda og inneholder spa, badeland, treningssenter og idrettshall, blant annet.

Badeliv inne og ute
Og det er klart, Kaptein Sabeltann og alle de andre i Kristiansand Dyrepark er her de og. Parken byr på underholdning for store og små, med dyrepark, sjørøvere, Kardemomme by og badeland. Kristiansand med Fiskebrygge og det hele er et utmerket sted å besøke for hele familien.